over Sara

Hej! Ik ben Sara (zonder H) Minoodt (M-i-n-dubbele o-d-t), een grafisch ontwerper en illustratrice uit Aalst. Hoe leuk dat je de weg naar mijn website hebt gevonden!

Ik hou van vloeiende lijnen, uitgelijnde typografiën, zachte kleuren en afgelijnde vormen. Van aquarel, pastelkrijt, potlood en digitaal illustreren. Van reizen, dansen-dansen-dansen, pannenkoekjes als ontbijt en taarten bakken op zondag. Van op stap gaan met mijn lief en cocktails drinken met vriendinnen.

Als klein meisje zat ik vaak urenlang te tekenen en te kleuren. Een passie die op de achtergrond geraakte tijdens mijn studies burgerlijk ingenieur bouwkunde (Die zag je niet aankomen zeker!?) Inderdaad, toen ik 18 was, was ik ook geïnteresseerd in woningen, interieur & wetenschap & dus besloot ik de technische richting uit te gaan… Tijdens mijn eerste werkervaring zocht ik echter al snel terug de liefde van het creëren op. Het idee om hier meer mee te doen groeide stilaan tot ik in juni 2018 de grote sprong waagde… Ik werd zelfstandig als grafisch ontwerper! (Do what you love & be done with all the rest) Je kan sindsdien bij me terecht voor unieke kaartjes, illustraties & posters.

Heb je een idee voor een leuk project? Of wil je gewoon hallo zeggen? Laat iets van je horen!